Na tym PBF'ie spełniają się sny, fantastyczne sny. (Na podstawie oryginalnego Fantasy Gate)
Salomon wkurwiony jak huj wziął swojego podniósł swój kutasi miecz obciągnął go tak że wyleciało tyle spermy że abbadona matka go nie poznała.
Po tym incydencie włożył ten kutasi miecz w dupę matki abbadona a ta jak pojebana dostała orgazmu
Wkurwiony Salomon powiedział Jarvisowi że jego matkę to wyruchał 5 razy i ma tak rozjechaną Pipę że głowa się tam teraz mieści. Po tym przyszła matka jarvisa i zaczęła obciągać tak że omało by ręke złamała. Później Salomon wsadził jej kutasa w pysk i spuścił się tak że wyleciało jej uszami
Zmęczony Gerres przyszedł nad jeziorko i padł pod pierwszym pierwszym drzewem .
- Kurde padam z nóg - szepnął zmęczony Gerres
Po chwili zobaczył Abbadona , Salomona i Jarvisa którzy się kłócili więc postanowił dodać coś od siebie .
- Was chyba do reszty porypało koledzy . - Powiedział po czym zaczął się śmiać
Salomon przyszedł jak zawsze w to samo miejsce pod drzewem i ze słomą w ustach czekał na swoich przyjaciół
Po 20 minutach nie ujrzał na razie nikogo więc zaczął sam.Poszedł po drewno,słomę i jakieś zioła.
Jak przyszedł położył wszystko na ławce i z najwyższej górki koło jeziora skoczył na główkę
Ostatnio edytowany przez Salomon (2010-05-11 18:41:56)
Ach Jarvis pamiętasz jak 75 lat temu jak nasz dziadek(Salomon bo Scorpio umrał ;d) opowiadł nam o ich przygodach i uczył nas pichcić niedżwiedzia i 10 dni póżniej umarł.
-Przez te słowa Salomonowi kręciła się łezka w oku
Taa a może to był Meller(syn Izabeli i Agraela).A czemu ty masz być królem.Nie no chamem nie jestem Błękitna
Według mnie powinno być tak że powinni być 2 królów elfów tak jak Scorpio i Salomon dawniej.Tradycje Even byś my prowadzili dalej
Ostatnio edytowany przez Salomon (2010-05-11 19:05:45)
Zsapany Gerres przybiegł nad jeziorko , ledwie dotarł pod drzewo i już się położył po chwili powiedział
- O w mordę .. Tam jest kolonia niedźwiedzi . Gonili mnie bo próbowałem jednego zaatakowac .